Η Δικηγορική Εταιρία

Η Δικηγορική Εταιρεία Nexus με έδρα τη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το 2016 από την συνένωση των ξεχωριστών δικηγορικών γραφείων του Γιώργου Οικονόμου και του Θάνου Χαριστού, οι οποίοι με επιτυχία συνέχισαν την οικογενειακή τους παράδοση της μαχόμενης δικηγορίας που ξεκινά το 1967.

Βασικό όραμα της Nexus είναι η παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων δικηγορικών υπηρεσιών, οι οποίες να διακρίνονται για την ποιότητά, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητά τους. Σε μια εποχή υψηλής ανταγωνιστικότητας η ρήση  «η γνώση είναι δύναμη» ισχύει περισσότερο από ποτέ και αυτή αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε αποδέκτη δικηγορικής υπηρεσίας. Στην δικηγορική εταιρεία Nexus έχουμε τη γνώση και τη θέληση να την προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Σήμερα είμαστε υπερήφανοι για το ότι στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται ιδιώτες, φορείς και εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάποιες εκ των οποίων ανήκουν στις ηγέτιδες επιχειρήσεις στον τομέα της δραστηριοποίησής τους.

Μας δίνει πραγματική χαρά να δημιουργούμε σχέσεις αφοσίωσης και εμπιστοσύνης με πελάτες,  οι οποίοι αναγνωρίζουν την υπεροχή της έγκυρης και επικαιροποιημένης γνώσης.

 

Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δικηγορικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις, όσον αφορά τις προσωπικές, επαγγελματικές  και εμπορικές τους σχέσεις.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης και οι υπηρεσίες μας διακρίνονται για την πρακτικότητα των λύσεων που προσφέρουν και για την αμεσότητά τους. Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η έγκαιρη αποτροπή δυσάρεστων καταστάσεων για αυτούς. Η ευθύτητα και η δυνατότητα πρόβλεψης για τυχόν γέννηση νομικών ζητημάτων πριν αυτά ενσκήψουν, αποτελούν τον ασφαλέστερο και επωφελέστερο για τους πελάτες μας τρόπο προσέγγισης των υποθέσεών τους.

Η Δικηγορική Εταιρεία Nexus δεν ενδιαφέρεται να αναπαράγει ατελέσφορες δικηγορικές διαδικασίες και πεπερασμένες πρακτικές. Για εμάς η αναζήτηση πρότυπων και πρακτικών λύσεων αποτελεί καθημερινή πράξη, ενώ πιστεύουμε ότι η εξέλιξη στην γνώση δεν σταματά ποτέ.

Η εκπροσώπηση των πελατών μας σε δικαστικές διαδικασίες και η παροχή σε αυτούς νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών γίνεται από δικηγόρους έμπειρους, με υψηλή εξειδίκευση και επαγγελματισμό.

 

Ποιοι είμαστε

Η Δικηγορική Εταιρεία Nexus στελεχώνεται από δικηγόρους και συνεργάτες υψηλής εξειδίκευσης και ευσυνειδησίας.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε απαιτητικές συνθήκες αποτελεί καθημερινότητά μας.

Η προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας με μαχητικότητα και συνέπεια εγγυόνται το καλό αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Η διεθνή μας παρουσία

Η Εταιρεία μας είναι υπερήφανη που αποτελεί τον εκπρόσωπο του ελληνικού δικτύου δικηγόρων JustOne (www.just1.eu) στην Ελλάδα. Το εν λόγω δίκτυο το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 12 χώρες της Ε.Ε. δίνει τη δυνατότητα άμεσης και χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις εξυπηρέτησης των Ελλήνων πελατών μας στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Μέχρι σήμερα πελάτες μας έχουν βρει λύση στα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ευρωπαϊκές χώρες μέσω της συνεργασίας της εταιρείας μας στο δίκτυο “JustOne” όπως και η εταιρεία μας έχει συνδράμει πολλούς Ευρωπαίους πολίτες και επιχειρήσεις για νομικές υποθέσεις τους στην Ελλάδα.

Που βρισκόμαστε

Τα δικηγορικά γραφεία της Nexus βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή αρ. 2 στον 2ο όροφο (δίπλα ακριβώς από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος).

Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή από 09:00 ως 20:00.

office image
office image
office image
office image
office image
office image
office image
office image
office image
office image