Ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2023
Σχόλια 0

Βράβευση της Δικηγορικής Εταιρείας Nexus στα Business Law Awards 2022

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε εορταστικό κλίμα, παρουσία περισσοτέρων των 150 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των Business Law Awards 2022 της BOUSSIAS του περιοδικού LAWYER.

Στη δεύτερή τους διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, τα βραβεία ανέδειξαν σπουδαίες ομάδες, σπουδαία έργα και καλές πρακτικές που θα οδηγήσουν τον κλάδο της δικηγορίας στην Ελλάδα ένα βήμα μπροστά. Βραβεύθηκαν δικηγορικές εταιρείες και in-house νομικά τμήματα εταιρειών για υποθέσεις τις οποίες διεκπεραίωσαν με επιτυχία ή για έργα στα οποία συμμετείχαν ως νομικοί σύμβουλοι. Αυτό που αξιολογήθηκε ήταν η πολυπλοκότητα των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν, η εφευρετικότητα στις λύσεις που δόθηκαν και η συμβολή των δικηγορικών ομάδων στο δίκαιο της επιχείρησης.

Η Δικηγορική Εταιρεία Nexus ήταν μεταξύ των δικηγορικών εταιρειών που βραβεύθηκαν. Συγκεκριμένα απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Best Real and Infrastructure Project για το έτος 2022.

Ο διαχειριστής εταίρος της Nexus κ. Θάνος Χαριστός κατά την απονομή του βραβείου δήλωσε:

«Στην (νέα) κανονικότητα που αποκαθίσταται στο δικηγορικό κόσμο της χώρας η εξωστρέφεια, η αναζήτηση νέων γνωστικών αντικειμένων και η συνάντησή τους με την επιχειρηματικότητα αποτελούν διαρκείς προκλήσεις. Σε αυτές καλείται να απαντήσει κάθε σύγχρονη δικηγορική εταιρεία. Η σημερινή διάκριση για τη Δικηγορική Εταιρεία Nexus, συνιστά επιβράβευση αυτής της καθημερινής προσπάθειάς της ομάδας μας»